Inzamelactie voor het professionaliseren van de stichting

€406 van de €5.000 ingezameld

Stichting de Hulpexpress helpt gratis mensen met een klein inkomen in de stad Groningen die wel een handje hulp kunnen gebruiken. De stichting helpt met onder andere klussen, verhuizen, grofvuil, de voedselbank en tuintjes opknappen.

Wat klein begon groeit inmiddels naar een (leer)bedrijf met tientallen klussen elke dag. Meerdere busjes rijden af en aan om alles te behappen.

Deze uitbreiding vraagt ook om goede administratie en communicatie. Om geen klussen te vergeten, om goede afspraken te maken, om het allemaal net een stukje sneller en makkelijker te kunnen doen, wil stichting de Hulpexpress dan ook graag investeren in goede middelen.

Daarom zijn we deze crowdfunding gestart. In totaal hebben we 5000 euro nodig voor een professioneel telefoonsysteem (om de klussen aan te nemen en in te plannen), ipads voor de medewerkers (om de administratie bij te houden) en GPS-systemen voor elk van de busjes (om snel en veilig overal in de stad ter plaatse te kunnen zijn).

Hoe ver we zijn met het bij elkaar sparen van dit bedrag kun je hier volgen. We zamelen in tot 31 januari 2020.

Persoonlijke info

Factuurgegevens